Fra sandgrav til moderne råstofvirksomhed
Dansand fylder 50 år

 

I november 1971 startede Poul Erik Beck og en lille håndfuld medarbejdere et ambitiøst projekt. De ville skabe en ny type produkter, som ingen andre sandgrave tilbød på den tid, nemlig vaskede, tørrede og individuelt sammensatte kvartssandskvaliteter til de danske jernstøberier.

Poul Erik Becks pionerarbejde blev startskuddet til Dansand, og til at vi i disse dage kan fejre virksomhedens 50-års jubilæum.

Det gør vi med stolthed, glæde og en stor portion ydmyghed. For vi står på skuldrene af en række ildsjæle, som ved deres hårde arbejde, deres ihærdighed og ikke mindst deres evne til at ”finde på” og tænke ud af boksen har skabt fundamentet for den virksomhed, som Dansand er i dag.

Læs hele historien om Dansand her.

Stort tillykke til familien Beck og til alle Dansands medarbejdere gennem tiden.

Flere nyheder fra Dansand

Ny logistik- og indkøbsansvarlig

Henrik Dåbeck er startet i en nyoprettet stilling som logistik- og indkøbsansvarlig. Henrik kommer fra en lignende stilling som produktions- og indkøbsansvarlig hos Norna Playgrounds i Brædstrup.

LÆS MERE

Tandskov Grusgrav bliver en del af Dansand

”Familien Bak har igennem to generationer opbygget et godt og solidt set up i Tandskov Grusgrav. Det setup ønsker vi at videreudvikle”, fortæller administrerende direktør for Dansand, Thomas Steen Hansen.

LÆS MERE

Nyt renseanlæg til DOT

DOT er – som en af landets førende specialvirksomheder inden for overfladebehandling inden for varmforzinkning og vådlakering – meget opmærksomme på at overholde alle miljøkrav.

LÆS MERE