Fra sandgrav til moderne råstofvirksomhed
Dansand fylder 50 år

 

I november 1971 startede Poul Erik Beck og en lille håndfuld medarbejdere et ambitiøst projekt. De ville skabe en ny type produkter, som ingen andre sandgrave tilbød på den tid, nemlig vaskede, tørrede og individuelt sammensatte kvartssandskvaliteter til de danske jernstøberier.

Poul Erik Becks pionerarbejde blev startskuddet til Dansand, og til at vi i disse dage kan fejre virksomhedens 50-års jubilæum.

Det gør vi med stolthed, glæde og en stor portion ydmyghed. For vi står på skuldrene af en række ildsjæle, som ved deres hårde arbejde, deres ihærdighed og ikke mindst deres evne til at ”finde på” og tænke ud af boksen har skabt fundamentet for den virksomhed, som Dansand er i dag.

Læs hele historien om Dansand her.

Stort tillykke til familien Beck og til alle Dansands medarbejdere gennem tiden.

Flere nyheder fra Dansand

Mød vores voksenlærling Udaya

Hos Dansand uddanner vi lærlinge og elever. Vi har brug for uddannet arbejdskraft, og derfor har vi også et medansvar for at klæde unge og voksne godt på til deres entré på arbejdsmarkedet.

LÆS MERE

Nyt renseanlæg til Jordrens Syd

Nyt renseanlæg til Jordrens Syd Jordrens Syd forhindrer udledning af tungmetaller med en simpel, lavteknologisk løsning fra Dansand. Jordrens Syd er meget opmærksom på at forhindre

LÆS MERE