Job og karriere

Dansand 308_1170x440

At være ansat hos DANSAND

Hæderlighed, omhu, fællesksab og fremdrift er det værdigrundlag, der binder os sammen i Dansand. Vi ønsker at skabe en spændende, udfordrende og fremfor alt sikker arbejdsplads.

I årtier har vi arbejdet med automatisering og digitalisering af vores produktionsprocesser og med at skabe et sikkert og trygt arbejdsmiljø. Resultat: Glade kolleger, der er stolte af at være ansat hos Dansand.

Vi er 44 medarbejdere, som er beskæftiget med produktion, vedligehold, produktudvikling, salg, marketing og administration. Vores medarbejdere er erfarne, kompetente og råder over stor viden om vores processer og produkter. Vi uddanner løbende lærlinge og elever og arbejder konstant på at udvikle vores specialviden.

Ledige stillinger

Dygtig teknisk produktionsmedarbejder

Har du en håndværkeruddannelse eller en teknisk baggrund? Det kan være som elektriker, industritekniker eller lignende. Så er du måske den dygtige medarbejder, som vi søger til produktionen. 

Du bliver en del af et mindre, selvstændigt team med dygtige kollegaer. I løser blandt andet følgende opgaver: tørring af alt vores sand via PC i kontrolrummet, kvalitetskontrol af sandet, ordrehåndtering via PC og læsning af silobiler fra kontrolrum. 

Vi tilbyder dig

Du kan se frem til et spændende og alsidigt job med gode ansættelsesforhold, et åbent og uformelt arbejdsklima, en fantastisk kantineordning og  kvalifikationsløn efter aftale. 

Læs hele stillingsopslaget og ansøg her

Klejnsmed/maskinarbejder

Kunne du tænke dig at blive en del af holdet hos Danmarks førende sandspecialist? Så er du måske den dygtige klejnsmed eller maskinarbejder, som vi søger til vores reparations- og vedligeholdelsesafdeling. 

Som klejnsmed eller maskinarbejder er du med til at sikre, at vores produktionsanlæg altid kører optimalt. Du indgår i et mindre team med dygtige kolleger og  kan se frem til en spændende og alsidig hverdag. Dine opgaver spænder fra opbygning af nye maskiner til fejlfinding og reparation af det eksisterende produktionsanlæg. 

Vi tilbyder dig 

Du kan se frem til et  en del af en succesfuld virksomhed, hvor der er fokus på trivsel hos den enkelte medarbejder, samtidig med at vi konstant arbejder på at udvikle forretningen. 

Vi tilbyder dig et spændende og alsidigt job, et åbent og uformelt arbejdsklima, en fantastisk kantineordning og kvalifikationsløn efter aftale.

Læs hele stillingsopslaget og ansøg her

COO/Operations Manager

Udviklingsorienteret leder, der trives i spændingsfeltet mellem strategiske og operationelle opgaver. Del af den øverste ledelse og sparringspartner for direktøren.

Dansand står over for en lovende fremtid og søger til en nyoprettet stilling en COO, der skal være med til at videreudvikle og optimere driftsorganisationen. Driftsområdet består af afdelingerne Produktion & Lager, Teknisk Afdeling, QHSE og Indkøb & Logistik. Et ledelsesansvar for en samlet organisation på 30 medarbejdere, herunder to mellemledere.

Bredt ansvar med stor betydning for den fremadrettede udvikling

Med reference til den administrerende direktør og som en del af ledergruppen får du det overordnede ansvar for udvikling og drift af tre sites samt tilhørende budgetter og investeringsprojekter.

Vores partner Hansen Toft er ansvarlig for rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Management & Research Consultant Majbrit Andersen på telefon 26 28 38 21.

Læs hele stillingsopslaget og ansøg her