Job og karriere

At være ansat hos Dansand

Hæderlighed, omhu, fællesksab og fremdrift er det værdigrundlag, der binder os sammen i Dansand. Vi ønsker at skabe en spændende, udfordrende og fremfor alt sikker arbejdsplads.

I årtier har vi arbejdet med automatisering og digitalisering af vores produktionsprocesser og med at skabe et sikkert og trygt arbejdsmiljø. Resultat: Glade kolleger, der er stolte af at være ansat hos Dansand.

Vi er 40 medarbejdere, som er beskæftiget med produktion, vedligehold, produktudvikling, salg, marketing og administration. Vores medarbejdere er erfarne, kompetente og råder over stor viden om vores processer og produkter. Vi uddanner løbende lærlinge og elever og arbejder konstant på at udvikle vores specialviden.

Ledige stillinger

To dygtige klejnsmede 

Til vores reparations- og vedligeholdelsesafdeling søger vi to dygtige klejnsmede.

Din rolle

Som klejnsmed er du med til at sikre, at vores produktionsanlæg altid kører optimalt. Du indgår i et mindre team med dygtige kolleger og kan se frem til en spændende og alsidig hverdag.

Dine opgaver spænder fra opbygning af nye maskiner til fejlfinding og reparation af det eksisterende produktionsanlæg.

Du bliver en del af en succesfuld virksomhed, hvor der er fokus på trivsel hos den enkelte medarbejder samtidig med, at vi konstant arbejder på at udvikle forretningen.

Læs mere om de to stillinger og ansøg her

Koordinator til Teknisk Afdeling

Ønsker du indflydelse i en produktionsvirksomhed i vækst? Og vil du gerne have mulighed for at gøre en stor forskel i dit arbejde?

DIN ROLLE

Din primære opgave er at skabe overblik over projekter, opgaver og deadlines i afdelingen. Det gør du i tæt samarbejde med den tekniske chef. Du overtager en række af hans opgaver og assisterer ham i andre.

DIG OG DIN PROFIL

Du trives med at arbejde struktureret, er god til at prioritere og skabe overblik.
Samtidig kan du se dig selv i en travl hverdag og formår at omstille dig fra en type opgave til en anden. Du arbejder på kontoret, men trækker også i arbejdshandsker og sikkerhedssko, når der fx skal tælles reservedele op på lageret eller udføres kontroller af større projekter. 
 

Du kan læse mere om stillingen og søge den her