Job og karriere

At være ansat hos DANSAND

Hæderlighed, omhu, fællesksab og fremdrift er det værdigrundlag, der binder os sammen i Dansand. Vi ønsker at skabe en spændende, udfordrende og fremfor alt sikker arbejdsplads.

I årtier har vi arbejdet med automatisering og digitalisering af vores produktionsprocesser og med at skabe et sikkert og trygt arbejdsmiljø. Resultat: Glade kolleger, der er stolte af at være ansat hos Dansand.

Vi er 44 medarbejdere, som er beskæftiget med produktion, vedligehold, produktudvikling, salg, marketing og administration. Vores medarbejdere er erfarne, kompetente og råder over stor viden om vores processer og produkter. Vi uddanner løbende lærlinge og elever og arbejder konstant på at udvikle vores specialviden.

Ledige stillinger

Procesoperatør/produktionsmedarbejder
Kunne du tænke dig at blive en del af holdet hos Danmarks førende sandspecialist? Så er du måske den dygtige og engagerede kollega, vi søger til produktionen.

Dansand har fokus på medarbejdertrivsel og et godt arbejdsmiljø.

Hos Dansand er vi 44 medarbejdere. I årtier har vi arbejdet med automatisering og digitalisering af vores produktionsprocesser og med at skabe et sikkert og trygt arbejdsmiljø. Resultat: glade kolleger, der er stolte af at arbejde hos Dansand.

Jobbet

Du indgår i et mindre team, som er med til at sikre dig den rigtige introduktion og oplæring i jobbet. Produktionen foregår på vores automatiske sækkemaskiner, palleteringsrobotter og big bag anlæg, altid med sikkerheden i fokus.

Du betjener maskinerne via PC, ligesom du opstiller, indkører og justerer sækkemaskinerne, så de kører optimalt. Derudover er du med til at vedligeholde og rengøre maskiner og områder.

Dig og din profil

Vi forestiller os, at du har en baggrund som procesoperatør eller produktionsmedarbejder. Du er fagligt kompetent, kvalitetsbevidst og har lyst til at være en del af en travl hverdag.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

– læser og taler dansk
– kan anvende IT på brugerniveau
– har en god fysik og håndværksmæssig snilde
– har truckcertifikat og kørekort – det er dog ikke et krav
– er en holdspiller og har lyst til at bidrage til det gode samarbejde på tværs af alle afdelinger i Dansand

Vi tilbyder dig

– et spændende og alsidigt job med gode ansættelsesforhold
– et åbent og uformelt arbejdsklima
– en fantastisk kantineordning
– kvalifikationsløn efter aftale
– arbejdstider mellem klokken 06.00-18.00: uge 1: 06.00-14.00 (fredag 06.00-13.30); uge 2: 10.00-18.00 (fredag 8.00-15.30)

Interesseret?

Er jobbet noget for dig? Send en kort ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Ansøgningsfristen er den 5. marts 2024 med tiltrædelse hurtigst muligt. Dog venter vi gerne på den rette kandidat.

Har du spørgsmål til jobbet, er du også velkommen til at kontakte Henrik Dåbeck på hd@dansand.dk eller 2322 7266.

Om Dansand

Dansand er Danmarks førende sandspecialist. Bliv klogere på Dansand og vores produkter på sitet her.

Søg stillingen her