Job og karriere

At være ansat hos Dansand

Hæderlighed, omhu, fællesksab og fremdrift er det værdigrundlag, der binder os sammen i Dansand. Vi ønsker at skabe en spændende, udfordrende og fremfor alt sikker arbejdsplads.

I årtier har vi arbejdet med automatisering og digitalisering af vores produktionsprocesser og med at skabe et sikkert og trygt arbejdsmiljø. Resultat: Glade kolleger, der er stolte af at være ansat hos Dansand.

Vi er 40 medarbejdere, som er beskæftiget med produktion, vedligehold, produktudvikling, salg, marketing og administration. Vores medarbejdere er erfarne, kompetente og råder over stor viden om vores processer og produkter. Vi uddanner løbende lærlinge og elever og arbejder konstant på at udvikle vores specialviden.

Ledige stillinger

Formand til Dansands afdeling i Tandskov
Kunne du tænke dig at blive en del af holdet hos Danmarks førende sandspecialist? Så er du måske den arbejdende formand, som vi søger til vores sandgrav i Tandskov, nord for Silkeborg.

Dine arbejdsopgaver

Som arbejdende formand består din hverdag af gummigedskørsel med Cat 980M, ligesom du planlægger den daglige produktion i sandgraven og udfører diverse reparationsarbejde. Du afholder også de årlige MUS-samtaler med medarbejderne i sandgraven. 

I samarbejde med dit team, som p. t. tæller en maskinfører, har du desuden ansvaret for at løse følgende opgaver:

– Drift af vaskeanlæg
– Opfyldning af fødekasser
– Læsning af lastbiler
– Prøveudtagning af sandstakke
– Optælling ved månedsafslutning
– Bestilling af reservedele
– Planlægning af overjordsarbejde

Dig og din profil

Vi søger dig, som kan lide at arbejde selvstændigt, har ordenssans og er fleksibel, da der kan forekomme overarbejde i højsæsonen. Samtidig lægger vi vægt på, at du:

– har lyst til at bidrage til det gode samarbejde på tværs af alle afdelinger i Dansand
– har erfaring med gummigedskørsel
– har flair for at arbejde med IT, dog uden at du behøver være superbruger
– har ledelseserfaring – det er dog ikke et krav
– har kendskab til meknaik og erfaring i at løse smedeopgaver
– taler engelsk og eventuelt også tysk. Bemærk, at engelsk er nødvendigt i jobbet.

Vi tilbyder dig

Du bliver en del af en succesfuld virksomhed, hvor der er fokus på trivsel hos den enkelte medarbejder, samtidig med at vi konstant arbejder på at udvikle forretningen.

Vi er 40 medarbejdere og har i årtier arbejdet med digitalisering af vores produktionsprocesser og med at skabe et sikkert og trygt arbejdsmiljø.

Du kan desuden glæde dig til:

– et spændende og alsidigt job med gode ansættelsesforhold
– et åbent og uformelt arbejdsklima
– kvalifikationsløn efter aftale.

Interesseret?

Er stillingen noget for dig, så send din ansøgning via linket nedenfor. Du er også velkommen til at kontakte teknisk chef Claus Arve på Ca@dansand.dk eller 23227263. 

Vi arbejder med at besætte jobbet hurtigst muligt og behandler ansøgninger løbende. 

Søg stillingen her