Job og karriere

At være ansat hos Dansand

Hæderlighed, omhu, fællesksab og fremdrift er det værdigrundlag, der binder os sammen i Dansand. Vi ønsker at skabe en spændende, udfordrende og fremfor alt sikker arbejdsplads.

I årtier har vi arbejdet med automatisering og digitalisering af vores produktionsprocesser og med at skabe et sikkert og trygt arbejdsmiljø. Resultat: Glade kolleger, der er stolte af at være ansat hos Dansand.

Vi er 40 medarbejdere, som er beskæftiget med produktion, vedligehold, produktudvikling, salg, marketing og administration. Vores medarbejdere er erfarne, kompetente og råder over stor viden om vores processer og produkter. Vi uddanner løbende lærlinge og elever og arbejder konstant på at udvikle vores specialviden.

Ledige stillinger

 

 

Produktionsmedarbejder

Kunne du tænke dig at bruge dine kompetencer hos en af Danmarks førende råstofproducenter? Så er du måske den dygtige og engagerede kollega, som vi søger.

Dine arbejdsopgaver

Som produktionsmedarbejder er du med til at sikre, at produktion altid kører optimalt. Du bliver en del af et team på 7 dygtige kolleger og kan se frem til en spændende og alsidig hverdag.

Dig og din profil

Vi forestiller os, at du har en baggrund som procesoperatør eller produktionsmedarbejder, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du har et godt overblik, er engageret og har sans for god kvalitet i dit arbejde.

Du kan læse om stillingen og søge den her